Over ons

 

Over ons

 

Wij kunnen u van dienst zijn met speciaal voor u aangemeten en individueel vervaardigde steunzolen.

Doordat in de afgelopen jaren enorm veel vooruitgang geboekt is met de technologische ontwikkelingen, meten wij nu uw voeten digitaal met de computer en speciaal scan-apparatuur, waarna wij aan hand van deze metingen individuele steunzolen vervaardigen.

Hiervoor dient men natuurlijk wel kennis van orthopedie en de biomechanica van de mens te hebben. Maar juist door jarenlang in de orthopedische schoentechniek gewerkt te hebben, hebben wij veel kennis en ervaring in de praktijk kunnen vergaren.

Wij maken met scanapparatuur metingen, die op het digitale scherm weer-gegeven worden. Vervolgens brengen wij via het computertoetsenbord de benodigde correcties digitaal in kaart en documenteren dit in uw cliënten-dossier. Met deze gegevens vervaardigen wij voor u een paar individuele steunzolen.

Deze moderne manier van werken heeft ons opnieuw de impuls gegeven om ons te specialiseren het kleinste, maar zeker niet onbelangrijke onderdeel van het vak orthopedie: de steunzolen.

Bij een ingewikkeld problematische voet kunnen we besluiten een gipsmodel van de voeten te maken, waarover dan ambachtelijk handgemaakte steunzolen vervaardigd zullen worden. Ook deze kennis en ervaring hebben wij in huis.

Het grote assortiment van moderne materialen maken heel veel toepassingen en uitvoeringen mogelijk. Samen met u bespreken wij wat voor u de beste oplossing is.

Afhankelijk voor welk gebruiksdoel zijn vele mogelijkheden toepasbaar. Deze keuze zal dan bepalend zijn voor de soort en uitvoering van uw individuele steunzolen.