Tarieven

 

Tarieven

De kosten voor het meten van uw voeten en het vervaardigen van de steunzolen zijn verschillend. Afhankelijk van de maakwijze en gebruik van welk materiaal wordt de prijs door ons bepaald. Hiervoor hebben wij een prijslijst en bij het meetconsult krijgt u van ons meteen te horen wat de uiteindelijke prijs van de steunzolen zal zijn.

Vergoeding steunzolen

Wij zijn een SEMH-gecertificeerd bedrijf en lid van de NVOS-Orthobanda, en daarom een erkend Kunst- en Hulpmiddelenleverancier met AGB-code. Hierdoor mogen wij voor alle Zorgverzekeraars leveren.

In uw polisvoorwaarden of bij uw zorgverzekeraar kunt u zich informeren of uw verzekeringspakket deze kosten dekt of een vergoeding uitkeert. Meestal wordt er een vergoeding voor steunzolen verstrekt indien u een aanvullend verzekeringspakket heeft afgesloten.
Bij aflevering van de steunzolen ontvangt u een factuur van ons. De factuur dient bij aflevering te worden voldaan. Indien u in aanmerking komt voor een vergoeding, kunt u de factuur bij uw verzekeringsmaatschappij indienen.